Interim & Consultancy

Maatwerk

Elke klantvraag is anders en wij vinden het belangrijk onze klanten op de juiste manier te ontzorgen. Als klant kan je dus voor een flexibele oplossing kiezen. 

 

Samenwerking

Samen bereik je het meest en dit is ook hoe wij graag te werk gaan. Wij helpen onze klanten om een mooi candidate experience te creëren en zorgen dat wij bij elke fase blijven communiceren. 


Interim

Heb je tijdelijk extra hulp of expertise nodig voor je groeidoelstellingen? Dan kan je gebruik maken van onze Interim diensten. Wij komen dan bij jou op locatie en zorgen dat het gehele recruitmentproces optimaal loopt.  Wij hanteren hiervoor een uurtarief. 

Consultancy

Heb je wat extra expertise nodig op het gebied van HR, Recruitment of Learning & Development? Wil je jouw medewerkers ondersteunen in hun groeipad of heb je extra expertise nodig voor je huidige Recruitment team? Dan helpen wij je graag.   

rPo

Recruitment uitbesteden kennen we ook wel als Recruitment Process Outsourcing (RPO).  Bij deze vorm van dienstverlening  gaat om een langdurige samenwerking waarbij wij fungeren als een verlengstuk van uw bedrijf. Wij nemen hierbij de arbeidsmarktcommunicatie en het recruitmentproces van A tot Z tot ons.