Even voorstellen


Tibisay is in april 2017 opgericht door Stephany Tibisay Angelique Bernabela. Samen met haar partner, Soeris Fanijten helpen zij professionals en organisaties om doelgericht in beweging te komen. Tibisay is ontstaan uit liefde en passie voor groei, zowel persoonlijke als professionele groei. 

Stephany is sinds haar jeugd gepassioneerd met het 'in beweging’ brengen van anderen. Op vijftienjarige leeftijd toen zij nog op Curaçao woonde, wist ze gelijkgestelde jongeren vanuit haar rol als peer-coach te mobiliseren voor verschillende events & trainingen. Samen met haar ouders, broer en zus vertrok zij in 1998 naar Nederland. Hier heeft zij diverse studies afgerond en werkervaring opgedaan als (senior) recruiter, loopbaancoach en Learning & development professional. 

 

Stephany is te kenmerken als behulpzaam, doelgericht, enthousiast, toegankelijk en communicatief vaardig. Zij staat altijd klaar voor professionals die een stap willen maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Zowel binnen haar vrienden- als kennissenkring is het geen verrassing dat Stephany Tibisay heeft opgericht.

 

Naast haar activiteiten voor Tibisay houdt Stephany zich bezig met vrijwilligerswerk bij Christelijke gemeentes. Daar vervult zij verschillende rollen zoals; vocal (zang), coach, trainer en consultant voor ontwikkeling & groei.


Soeris Fanijten is de mede-oprichter van Tibisay. 

Soeris is eindverantwoordelijk voor de afdeling Finance. Tevens houdt hij zich bezig met diverse projecten en is hij de oprichter van Van IJten - Tax & Finance.

Soeris is te kenmerken als  nuchteraccuraat, onafhankelijk, analytisch en inspirerend.


Meer weten over Stephany, Soeris of de diensten van Tibisay?

Laat je bericht achter via info@tibisay.nl 


Wij komen graag met je in contact!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Tibisay Your partner for Growth

KvK nummer: 68549563

Info@Tibisay.nl

010 3105323